Portfolio

by Markus Hyttinen

Olen 25-vuotias filosofian maisteri Itä-Suomen yliopistosta, pääaineena englannin kieli ja kääntäminen. Sivuaineina opiskelin suomen kieltä, kirjallisuutta sekä mediakulttuuria ja viestintää. Olenkin erittäin kiinnostunut kielistä ja kulttuurien välisestä viestinnästä. Käännös- ja viestintätilanteiden lisäksi olen omimmillani asiakaspalvelutehtävissä ja osana isompaa tiimiä. 

Syntymäaika          2.4.1995

Syntymäpaikka      Rovaniemi

Kansalaisuus         Suomi

Sähköposti            hyttinen.markus@outlook.com

Puh.                       +358 451245107

Vahvuuksiini kuuluvat erinomaiset kieli- ja viestintätaidot, ajankäytön hallinta sekä järjestelmällisyys. Opintoni ovat sisältäneet monipuolisia käännös- ja viestintätehtäviä, jotka ovat kehittäneet kieli- ja kulttuurituntemusta sekä kommunikaatiotaitoja. Olen myös kartuttanut ryhmätyö- ja ohjaamistaitoja yliopiston vertaistuutorina sekä Tykkimäen Huvipuiston vuoropäällikkönä, joissa opin paljon ihmisten kanssa työskentelystä, ongelmanratkaisusta ja työhön kuuluvan vastuun kantamisesta. 

Vastavalmistuneena seuraava luonnollinen tavoite on kartuttaa monipuolisesti työkokemusta. Kuulun Osuuskunta Monikielisiin, jotka tarjoavat yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille käännöstoimeksiantoja. Tarkoitukseni onkin ottaa aktiivisemmin osaa heidän tarjoamiin toimeksiantoihin ja markkinoida osaamistani muillakin kanavilla. Olen myös kiinnostunut työskentelemään suomen ja englannin kielen asiantuntijana sekä erilaisissa viestintätehtävissä. Kielet ja viestintä ovat keskiössä nykypäivän työmaailmassa alasta riippumatta, joten uratavoitteeni eivät rajoitu pelkästään humanistisille aloille. Käännös- ja asiantuntijatehtävien lisäksi haen aktiivisesti asiakaspalvelutehtäviä, joissa pystyn hyödyntämään jo hankittuja johtamis- ja tiimityötaitoja. 

Page created 07 August 2020, 12:22 PM / Page modified 22 January 2021, 4:57 PM
You can see this page because it is visible via a secret url.