Unohtuneiden käyttäjätunnusten tilaaminen

tekijältä Kyvyt.fi -kehitys

Jokaisella Kyvyt.fi-käyttäjällä on ns. suorat tunnukset palveluun, vaikka kirjautuminen tapahtuisi Optima- tai Moodle-oppimisympäristön kautta. Näitä tunnuksia käyttäjät tarvitsevat erityisesti siinä vaiheessa kun he ovat valmistumassa omasta oppilaitoksestaan ja pääsy oppimisympäristöön päättyy.

Käyttäjän kannattaa palautella mieleensä Kyvyt.fi-käyttäjätunnukset hyvissä ajoin ennen valmistumistaan, jotta pääsy Kyvyt.fi-palveluun ei keskeydy.

Kyvyt.fi-käyttäjätunnuksen tarkistaminen

Oman Kyvyt.fi-käyttäjätunnuksen voi tarkistaa Kyvyt.fi-palvelussa menemällä oikeasta yläkulmasta Asetuksiin ja katsomalla mitä lukee kentässä Uusi käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksensa voi vaihtaa kirjoittamalla kenttään uuden tunnuksen ja klikkamalla sivun alalaidasta Tallenna-painiketta.

Salasana

Tietoturvasyistä Kyvyt.fi:n salasana ei näy Asetukset - Nykyinen salasana -kentässä eli vaihtaakseen salasanan, käyttäjän tulee tietää nykyinen salasana ja kirjoittaa uusi salasana kahteen kertaan pyydettyihin kenttiin. Mikäli käyttäjä ei muista salasanaansa, voi hän tilata sen sähköpostiinsa.

Käyttäjätunnuksen / salasanan tilaaminen sähköpostiin

Käyttäjätunnuksen / salasanan voi tilata Kyvyt.fi-palvelussa olevaan ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseensa. Ensisijaisen sähköpostiosoitteen voi tarkistaa Asetuksista Ensisijainen sähköpostiosoite -otsikon alta.

Käyttäjällä voi olla tallennettuna useampia sähköpostiosoitteita yhteystietoihin ja ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi kannattaa vaihtaa jokin muu kuin oman oppilaitoksen sähköpostiosoite ennen valmistumista, jotta jatkossa voi tilata unohtuneet tunnukset toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Unohtuneet tunnukset voi tilata täältä.

UKK
Sivu luotu 31.05.2012 14:05 / Sivua muokattu 15.02.2016 14:25
Näet tämän sivun, koska se on julkinen.