Sivu Optima-päivä 2016 käyttäjältä Discendum Open Badges: Optima-päivä 29.11.2016

Optima-päivä 6.11.2014

Vuoden 2016 Optima-päivä oli odotettu tapahtuma sekä asiakkaiden näkökulmasta että myös Discendumin väen puolesta. Seminaarin yhtenä suurena teemana oli uudistuva Optima. Päivä toteutettiin JHL-opiston tiloissa Helsingissä ja paikalle saapui noin 100 innokasta henkilöä.

Discendumilta Eric Rousselle ja Misha Mantere kertoivat osallistujille ehkä päivän odotetuimmat uutiset, eli Optiman isosta uudistuksesta. Osallistujat pääsivät näkemään myös mahdollisia esimerkkinäkymiä tulevasta Optimasta. Tiedotus uudistukseen liittyen herätti innostusta ja kiitosta.

Osallistujat pääsivät myös kuulemaan hienoja ja inspiroivia esityksiä Discendumin asiakkailta ja Optiman aktiivisilta käyttäjiltä. Käyttäjäkertomuksia osallistujille jakoivat Martti Setälä (Insta Trust Oy), Henrik Ikonen (Jollas Instituutti), Merja Pykäri (Kouvolan rautatie- ja aikuiskoulutus Oy), Miisa Vierikko (FCG Koulutus Oy), Anne Hiltunen (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto), Mari Varonen ja Jari Virtanen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu) sekä Mikko Ruokoniemi (OP Ryhmä).

Esityksistä huomattiin, että esimerkiksi Optiman Kooste-objekti näytti olevan monessa organisaatiossa suuressa käytössä. Osallistujat pääsivät myös kertomaan omia näkemyksiään ja ideoitaan liittyen uuteen Optimaan. Lisäksi helpdesk-palvelumme sai mahtavaa kiitosta ja muutenkin Optima nähtiin monessa organisaatiossa verkkokoulutuksen selkärankana!

Onnistunut ja antoisa päivä päätettiin yhdessä rennon iltatilaisuuden muodossa JHL-opistolla.

Kooste: Nilüfer Yadigar Bigün