Portfolio

by Suvi Buckman

Yhteystiedot

 

IIRIS

Eniten minua tällä hetkellä työllistää bilebändi nimeltä IIRIS, joka perustettiin pop&jazz konservatorio Lappiassa Torniossa v. 2006.

Ohjelmistoon kuuluu sekä suomen- että englanninkielisiä hittejä, aina 80-luvulta tähän päivään. Rokkia, poppia, funkkia, hip hoppia...

IIRIS on keikkaillut mm. erilaisilla festareilla, kuten Sime Rockissa, Kalajoen Juhannuksessa sekä Hullu Poro areenalla, Levin Maailman cupin avajaisissa, Ruotsin ja Viron laivoilla, yökerhoissa ympäri Suomea sekä erilaisissa yksityistilaisuuksissa.

http://www.iirisband.com/

https://www.facebook.com/iirisband

 


Groovesisters

Groovesisters on näyttävä duo, joka koostuu kahdesta Oululaisesta musiikin ammattilaisesta. Duosta poikkeuksellisen tekee kokoonpano, johon kuuluu piano ja rummut.

Groovesisters on mm. sovittanut levyllisen pianisti Jamie Cullumin musiikkia pianolle ja rummuille. Äänimaisemat vaihtelevat tiukasta groovesta kevyempään jazzpoppiin. 

https://www.facebook.com/groovesisters


Sutina

Sutina on neljä vahvaa naista sisältävä bändi, joka tekee omaa musiikkia ja maustaa sitä huumorilla sekä elämän tositarinoilla. Basson, rumpujen, kitaran, laulun ja poikkihuilun lisäksi bändissä voidaan kuulla myös mm. triangelia, joystickkiä, tanssimattoa ja lusikoita.

http://sutinafanitus.com/

https://www.facebook.com/pages/Sutina/144724722295433?ref=ts&fref=ts


Avidé

Ensimmäinen bändini Avidé perustettiin vuonna 2002 yläkoulun jälkeen. Yhteissoitto aloitettiin cover kappaleilla, mutta pikkuhiljaa alkoi syntyä myös omaa materiaalia. Bändi keikkaili lähinnä sen kotiseudulla Etelä-Pohjanmaalla. Levyjäkin tuli tehtyä; ensimmäinen omakustanne levy Outoa Magiaa v. 2005, kolmen biisin demo v. 2006 sekä kahden biisin demo v. 2007.

http://www.mikseri.net/artists/avid.45387.php

LinkedIn profiili

 

Ansioluettelo

 

Personal information

Date of birth 26 January 1986
Citizenship Suomi
Gender Female
Marital status naimisissa

Skills

Academic skills

Work skills

History

Employment history

Position Attachments
Rumpujensoiton opettaja: Musiikkikoulu Groovehouse
12.8.2013
0
Rumpujen ulkoisen designin suunnittelu, maalaus ja toteutus.
0
Rumpujensoiton opettaja: Oulun Bändikoulu
2010 - 2013
0
Rumpujensoiton opettaja: Kivalojen seutuopisto
21.9.2008 - 8.4.2009
0
Keikkailu ja musiikin tekeminen IIRIS -bändissä.
0
Ruiskumaalari: Tekno-Kouru Oy
25.7.2005 - 28.3.2006
Pulverimaalausta tehtaan maalauslinjalla.
0
Muusikko, rumpali: Avidé
1.5.2002 - 10.8.2008
Musiikin tekeminen sekä keikkailu Avidé -bändissä.
0

Education history

Qualification Attachments
Pääaineena rummut, jonka lisäksi tutkinto sisältää opintoja pianosta sekä klassisista lyömäsoittimista. Musiikin teoriaa, musiikin historiaa (länsimainen ja pop&jazz), bändiopetusta, pedagogisia opintoja ym. Lisäksi osallistuminen erilaisiin koulun projekteihin, kuten Kuolema tekee taiteilijan (2011) ja Looney Bin (2013).
0
Muusikoksi valmistava tutkinto, jossa pääaineenani oli pop & jazz rummut. Kolmen vuoden ajan opiskelua musiikin parissa, sisältäen musiikin teoriaa, historiaa, yksityistä rumpuopetusta, bändiopetusta ja -toimintaa, sekä piano- ja basso-opintoja.
0
Ylioppilastutkinto at Kauhavan lukio
2002 - 4.6.2005
0
Pianon perusopetus 3/3, musiikin teoria ja säveltapailu 3/3, yleisen musiikkitiedon peruskurssitutkinto, kuorotoimintaa 5 vuoden ajan.
0

Groovehouse on Oulussa sijaitseva musiikkikoulu, joka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista soiton- ja laulunopetusta kaikentasoisille iästä riippumatta.

Groovehousen periaatteita ovat mm:

- yksilöllinen opetus

- kannustava ja motivoiva opettaminen

- asiat liitetään käytäntöön

- tavoitteena valmiudet yhtyesoittoon

- soittamisen tulee olla hauskaa

- jokainen voi oppia soittamaan ja laulamaan!

 

Nettisivut: http://www.groovehouseoulu.fi/

Blame it on Michael Jackson (B-tutkinto AMK 2013)

 

Get the Funk Out (C-tutkinto AMK 2011)

 

IIRIS kooste (2014)

IIRIS kooste (2013)

 

IIRIS keikkavideo (2010)

 

Profiilitiedot

 

Olen 30-vuotias rumpali, muusikko ja musiikkipedagogi. Keväällä 2013 valmistuin musiikkipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Muusikoksi valmistuin Pop&Jazz konservatorio Lappiasta v. 2009. 

Olen soittanut rumpuja nyt 14 vuotta. Bänditoiminnasta kokemusta on yhtä kauan, keikkailusta myös yli kymmenen vuoden ajalta. Rumpujensoiton opettajana olen toiminut yhdeksän vuotta.

Olen toiminut rumpalina bändeissä nimeltä Avidé, Ilma, Sutina, IIRIS ja Groovesisters, joista kolme jälkimmäistä ovat edelleen toiminnassa. Teen myös freelance keikkoja.

Tällä hetkellä toimin rumpujensoiton opettajana Musiikkikoulu Groovehousessa.

Toimin myös piirtäjänä sekä maalarina yrityksessä AMB Drums, joka valmistaa uniikkeja, käsintehtyjä rumpusettejä.

Tässä portfoliossani on tietoa bändeistä, joissa toimin sekä musiikkinäytteitä mm. suorittamistani amk-tutkinnoista. Portfoliostani löytyy myös cv työkokemuksestani sekä suorittamistani opinnoista. Täältä löydät tietoa myös Groovehouse Musiikkikoulusta sekä AMB Drums -rummuista. Lisäksi kerron ajatuksiani opettajuudesta.

Extra -lehtijuttu: http://www.oamk.fi/extra/amk/artikkelit/385/

IIRIS

 

Sutina

 

*

 

Groovehouse rumpukoulu

 

Toimin yrityksessä nimeltä AMB Drums, joka valmistaa custom rumpuja uniikilla designilla. Rummut tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti rungon paksuudesta ja syvyydestä aina viimeistelyyn asti. Materiaalina käytetään suomalaista koivua. Yritys toimii Oulussa.

Tehtäviini kuuluu rumpujen ulkoisen designin suunnittelu ja sen toteutus ja viimeistely, kuten maalaus (mm. ruisku-, kynäruisku- sekä spraymaalaus) sekä lakkaus.

Nettisivut: http://ambdrums.com/

Page created 31 March 2013, 10:02 PM / Page modified 11 April 2016, 11:05 PM
You can see this page because it is public.