Unelma-Pulinan portfolio

by Sometaduuniin-hanke

Portfolioni toimii ePortfolion pedagoginen käyttö -verkkokoulutuksessaoppimateriaalina. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän ilmaiseen koulutukseen Eliademyyn.

Koulutuksen tehtävässä 1.1 pyydetään antamaan rakentavaa palautetta minulle osaamissalkustani. Voit tehdä sen kommentointi toiminnolla. Kommentin voi antaa julkisena tai vain minulle näkyen.

Feedback

Sometaduuniin-hanke - 21 August 2019, 11:16 AM

Hei kaikki, kiitos monista yksityisistä palautteista - hienoa jos uskallatte myös julkisesti kommentoida, koska kommentit ovat sisältäneet hyviä ahaa-elämyksiä portfoliotyöskentelyynne. Kaikki materiaalini on teidän hyödynnettävissä ja jatkokehitettävissä vapaasti. Olenhan saanut julkista rahoitusta materiaalin tuottamiseen ja ajatusten jumppaamiseen. Toivon toki, että suorissa lainauksissa näkyisi Sometaduuniin-hanke tekijänä ja myös ESR-liput ja logot (rahoittajan toive).

Sometaduuniin-hanke - 03 August 2021, 3:50 PM

Kiitos käytettävyyttä koskevasta palautteesta. Olen tehnyt portfolioni aikana, jolloin saavutettavuus ei vielä ollut samalla tavalla tapetilla kuin nyt jo lainsäädännön kautta. Tämä alusta, jossa on omat tekniset haasteensa, on jäämässä pois käytöstä, joten tässä kohti odotan lähinnä mahdollisuutta viedä sisällön uuteen paikkaan, jolloin voin tarkastella taas saavutettavuutta toisin silmälasein. Vielä on auki millä aikataululla ja minne voisin sisältöni viedän. Myös aikaa se vaatii. :)

Comments are moderated. If you choose to make this comment public, it will not be visible to others until it is approved by the owner.
Page created 09 January 2019, 10:41 AM / Page modified 06 February 2019, 10:46 AM
You can see this page because it is public.