Sometaduuniin - virtuaalisten kohtaamisten kehittäminen

Forums > Mitä voimme oppia Slack-tapahtumasta

Mitä ajatuksia Slack-tapahtuma herätti tapahtumien sisällön osalta?

Posts: 13
Mon, 05 Mar 2018, 1:15 PM

Hei kaikki,

Pyytäisin ajatuksianne asiasta kaikilta teiltä, jotka olette rekistöityneet alustalle. Kommentoisitko tänne hankkeen julkiseen prosessiportfolioon viimeistään tapahtuman päätyttyä, kiitos.

Anna

Posts: 2
Wed, 04 Apr 2018, 9:07 PM

Hei,

Laitan tähän muutamia ajatuksia mitä Slack-tapahtuma herätti sisällön osalta.Mielestäni Slack tapahtuman sisältö oli runsas ja monipuolinen. Eri kanavat tarjosivat erilaisille osallistujille erilaisia mahdollisuuksia olla mukana tapahtumassa. Osallistujia oli melko runsaasti. Tämä jo kertoo siitä, että sisältö on ollut kiinostavaa.

Sisältö oli tuoretta, uutta ja ajankohtaista liittyen rekrytointiin, työhakuun ja somen hyödyntämiseen tässä kaikessa. Tämä kaikki suomeksi ja englanniksi.Sisältö muodostaa mielestäni hienon tietopankin näihin aiheisiin. Toivottavasti se voidaan jotenkin dokumentoida. Lisäksi osallistuja saivat mahdollisuuden kertoa itsestään ja osaamisestaan. Valitettavasti vain muutama rohkea halusi kertoa itsestään ja osaamisestaan.Muutamat työnantajat kuitenkin tuottivat paljon sisältöä tapahtumaan, joten uskon, että jatkossa myös tälläiseen tapahtumaan on kinnostusta sekä työnhakijoilla että työnantajilla.