Jarmo Heinosen Opetussivut

tekijältä Heinosen opetussivut

In English

Lyhyesti

Olen Jarmo Heinonen (FT, ETL), syntynyt vuonna 1959 Helsingissä. Naimisissa professori (dosentti, ETT) Marina Heinosen kanssa ja onnellinen kolmen lapsen isä; Saran (synt. -00), Merin (synt.-98) ja Satun (synt.-91).

Tutkimukset ovat vastuullani ja haen aktiivisesti aiheita opiskelijoille, opettajille sekä alan kehitystä auttamaan. Tutkimukset, tutkimusmenetelmät, kehitys ja kehitystoiminta kiinnostavat, varsinkin conjointiin tai fMRI:hin liittyvät.

Jotain menneisyydestäni: Maailman Luonnon Säätiön myyntipisteen myynti kaksinkertaistui, Kemiran vuosikertomus voitti kaksi kertaa peräkkäin Helsingin arvopaperipörssin vuosikertomuskisassa ja Restelille 38 000 nimen asiakasrekisteri. USAssa opiskelin University of Rhode Islandilla ja University of California Davisissa.

Aktiiviharrastuksiani ovat partio, klassinen kitaran soitto, erävaellus, kalastaminen, tennis ja järjestötoiminta. Autojen rakentaminen, matkustaminen, kirjoittaminen, talojen kunnostaminen, piirtäminen, uteliaisuus kaikkeen uuteen ja itsensä kehittäminen ovat myös harrastuspiiriäni. Etenkin kaikki luontoon liittyvä on lähellä sydäntäni. Mainitsemisenarvoisia ovat Tapiolan nuorkauppakamarin sekä partiolippukunta Mankkaan Eräsusien perustaminen, RUK:n kurssin 163 nimen ja tunnuksen kehittäminen, Tapiolan yhteiskoulun ainekirjoitusstipendi, pronssinen ansiomerkki Pääkaupunkiseudun partiolaisilta, hopeinen ansiomitali ja hopeinen ansioristi Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:ltä sekä pronssinen ansioristi Partioheraldikot ry:ltä. Ylpein olen kolmesta tyttärestäni.

Sivu luotu 17.01.2014 09:15 / Sivua muokattu 04.09.2014 15:44
Näet tämän sivun, koska se on julkinen.