Jarmo Heinosen Opetussivut

by Heinosen opetussivut

In English

Lyhyesti

Olen Jarmo Heinonen (FT, ETL), syntynyt vuonna 1959 Helsingissä. Naimisissa professori (dosentti, ETT) Marina Heinosen kanssa ja onnellinen kolmen lapsen isä; Saran (synt. -00), Merin (synt.-98) ja Satun (synt.-91).

Tutkimukset ovat vastuullani ja haen aktiivisesti aiheita opiskelijoille, opettajille sekä alan kehitystä auttamaan. Tutkimukset, tutkimusmenetelmät, kehitys ja kehitystoiminta kiinnostavat, varsinkin conjointiin tai fMRI:hin liittyvät.

Jotain menneisyydestäni: Maailman Luonnon Säätiön myyntipisteen myynti kaksinkertaistui, Kemiran vuosikertomus voitti kaksi kertaa peräkkäin Helsingin arvopaperipörssin vuosikertomuskisassa ja Restelille 38 000 nimen asiakasrekisteri. USAssa opiskelin University of Rhode Islandilla ja University of California Davisissa.

Aktiiviharrastuksiani ovat partio, klassinen kitaran soitto, erävaellus, kalastaminen, tennis ja järjestötoiminta. Autojen rakentaminen, matkustaminen, kirjoittaminen, talojen kunnostaminen, piirtäminen, uteliaisuus kaikkeen uuteen ja itsensä kehittäminen ovat myös harrastuspiiriäni. Etenkin kaikki luontoon liittyvä on lähellä sydäntäni. Mainitsemisenarvoisia ovat Tapiolan nuorkauppakamarin sekä partiolippukunta Mankkaan Eräsusien perustaminen, RUK:n kurssin 163 nimen ja tunnuksen kehittäminen, Tapiolan yhteiskoulun ainekirjoitusstipendi, pronssinen ansiomerkki Pääkaupunkiseudun partiolaisilta, hopeinen ansiomitali ja hopeinen ansioristi Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:ltä sekä pronssinen ansioristi Partioheraldikot ry:ltä. Ylpein olen kolmesta tyttärestäni.

Page created 17 January 2014, 9:15 AM / Page modified 04 September 2014, 3:44 PM
You can see this page because it is public.